BIOGRAFIA
       
  Carmen Sánchez  
 

Va ser ordenada pastora l’any 1994 en el si de l’Església Evangèlica Espanyola, tot i que la seva trajectòria en l’activitat cristiana es remunta a molts anys enrere, treballant a “Evangelisme en Acció”, col·laborant intensament amb “Joventut per a Crist” i essent encomanada al ministeri de l’evangelització per l’Església Evangèlica de Catalunya.

El seu treball s’ha caracteritzat especialment per l’entrega incondicional a les persones més desfavorides socialment. D’aquí que en els anys noranta iniciés l’Associació El Far, al barri del Raval de Santa Coloma de Gramenet, de la qual n’és la directora.

L’associació treballa en diverses àrees de servei social a través de diferents recursos, com són: el Centre Obert Moisès (dirigit a infants d’entre 3 i 14 anys), El Fort (un pis d’acollida i reinserció) i Moijove (dirigit a adolescents d’entre 12 i 16 anys).

L’últim projecte que l’Associació El Far ha iniciat és la “Llar El Far”, a Santa Cruz de la Sierra, Bolívia, que és una casa d’acollida per a noies-mares d’11 a 14 anys, que es troben en situació d’extrema pobresa o en risc social. La seva intenció és anar a viure a Bolívia i impulsar l’obertura d’altres Llars en diferents zones del país.

Carmen Sánchez a més de dirigir l’associació El Far és pastora de les comunitats evangèliques de La Llagosta i de la de Sant Pau, situada al carrer d’Aragó 51 de Barcelona, que pertanyen a l’Església Evangèlica de Catalunya.

       
 
Sortir