BIOGRAFIA
       
 

Daniel González

És Pèrit Mercantil i ha cursat estudis a l'Academia Cristiana del Aire i a l'Instituto Emmaús. Ha estat dirigent d'equips evangelístics, Ancià de les Esglésies del Guinardo i la Bisbal (a Barcelona) i de l'Església de Sant Feliu de Guíxols, així com Director de les entitats Misión Alturas i de Cursos Bíblicos por Correspondencia.

En els anys 60 i en plena dictadura franquista, quan només té 20 anys i escaig, forma part dels equips militants d'Operación Movilización. Durant 5 anys en dirigeix la visitació a pobles d'arreu de l'Estat, organitza campanyes d'evangelització, distribució de literatura i predicacions a diverses esglésies.

Aquests equips distribueixen milers de Cursos Bíblics i Evangelis de Joan per mitjà d'una oficina a Terrassa que més tard es trasllada a Madrid i, posteriorment, a Barcelona.

El 1966, junt amb la seva esposa i un equip d'amics formen l'església del carrer Marquesa de Caldes de Montbui, que més tard, al créixer el nombre de creients i fer-se petit el local, es trasllada a dues noves ubicacions, el carrer de La Bisbal i al Passeig Maragall.

El 1975 inicia treballs a les comarques de Girona, on l'equip de Misión Alturas obre esglésies a Girona, Salt, Figueres, Roses, Blanes i Sant Feliu de Guíxols.

Finalment, el 2005 Daniel González es jubila i finalitza la direcció de Misión Alturas i Cursos Bíblicos, tot i mantenint-ne una certa vinculació. Actualment viu a Terrassa, on és membre de l'Església Unida.

 
       
 
Sortir