BIOGRAFIA
       
  Eduardo Bracier  
 

Neix a Londres. Després dels estudis secundaris, cursa Teologia a Birminghan.  Torna a Londres per fer de pastor ajudant a la seva església durant dos anys. El seu pensament era anar com a missioner al Brasil, però el Senyor va tancar la porta, i aleshores decidí venir a Espanya donat que a Valdepeñas hi havia un grup de missioners anglesos. 

 

Posteriorment, va anar a Ciutat Real i Jaen on va conèixer les esglésies de la zona així com als seus pastor i missioners. Durant un temps, va estar al Nord d’Espanya i  més tard, a Barcelona on va estudiar a la Universitat, mentre ajudava a la Llibreria Evangèlica amb la comptabilitat i a l’Escola Evangèlica com a professor d’anglès, assistint a l’església al carrer Lepant (desprès Passatge Gaiolà).

 

Al 1968 es graduà en Estudis Hispànics a la Universitat Central de Barcelona.

 

És pastor durant dos anys d’una església a Sevilla, tornant a Barcelona per ajudar l’Església de Gaiolà i ser Director a Espanya de Joventut per Crist (durant 14 anys).

 

El 29 de juny de 1971 es casa amb l’Ester Martínez i ben aviat comencen una obra a la ciutat d’Esplugues del Llobregat que posteriorment es traslladà a Sant Just Desvern, on neix el seu fill Carlos (actualment casat amb la Raquel Simó i pare de dos fills: Guillem i Andreu).

 

Simultàniament amb la obra de Sant Just Desvern forma part del cos de professors del CEEB.

 

El 1977 obté el títol de Llicenciat en Ciències de la Informació per la Universitat de Barcelona i uns anys més tard, a la mateixa Universitat, es doctora en Periodisme.

 

Quan el seu fill tenia tres anys es traslladen a Salou per ser el pastor de l’Església que es reunia allí i on han estat, com a família, des de llavors fins avui (fa 33 anys).

 

Tots aquests anys ha estat col·laborant en la redacció de les Notes Diàries de la Unió Bíblica i és professor i degà del CEIBI.

       
  Sortir