BIOGRAFIA
       
 

Enrique Rey

Va néixer l’any 1927 en el si d’una família evangèlica; segons consta als registres històrics de l’Ajuntament d’Arteixo, el seu besavi es va convertir pels vols de l’any 1867. Ell 15 d’agost de 1.946, 79 anys més tard, el besnét va fer el mateix pas de fe.

De ben jove va sentir que el Senyor el cridava al ministeri i va cursar els seus primers estudis bíblics per correspondència amb Ernesto Trenchard.

L’any 1951 es casa amb Raquel, qui des de llavors ha estat la seva companya fidel i suport tant a nivell ministerial com familiar. Tenen una filla, un net i un besnét.

Diverses circumstàncies els fan traslladar-se a París, en primer lloc, i més tard a Ginebra on s’incorporen a l’Exèrcit de Salvació. Després d’un període de formació, són nomenats capitans i un temps més tard enviats a Espanya a ministrar.

L’arribada a l’Espanya franquista va comportar certes dificultats per a desenvolupar el seu ministeri. Tot i així, la primera trobada amb les autoritats del Govern va tenir un to ben diferent: el contacte va començar amb una visita al Ministeri de Justícia per sol·licitar la legalització de l’Exèrcit de Salvació a Espanya. El funcionari de torn els va indicar la necessitat de presentar uns Estatuts. El Sr. Cardona els va preparar i, donat que el seu contingut podia comprometre el nom de la Comissió de Llibertat Religiosa, es van presentar sense que hi constés cap referència a aquesta entitat. Per a sorpresa de tots, els Estatuts van ser acceptats i es va procedir a la legalització.

Des d’aquest moment, s’inicia un llarg període de treball i ministeri en diversos punts de l’Estat, compartint el missatge de l’Evangeli i servint als qui passen necessitats.

Arribada l’edat de la jubilació, es traslladen a viure a Premià de Mar. Però amb la jubilació no arriba el descans; al contrari, el contacte amb persones de l’entorn que tenen desig de saber més de Déu els anima a endegar un nou projecte: un punt de testimoni a aquella població que, més tard, s’amplia amb un altre local a Pineda de Mar. Des d’aquests dos llocs continuen fent realitat la seva vocació: servir als altres i donar-los a conèixer l’amor de Déu.

 
       
 
Sortir