BIOGRAFIA
       
  Esperanza Carrizosa  
 

Des de la seva conversió el 1970 desenvolupà un ampli ministeri d’ajuda i d’inspiració profètica entre diferents activitats pastorals del país.

Ha tingut un fructífer ministeri en la pregària d’intercessió a través del ministeri “España Intercede”, del qual forma part de la junta directiva, així com de la Taula Nacional de Pregària.

També és directora a nivell espanyol del moviment internacional de pregària “Desperta Dèbora”, una entitat que promou la pregària entre les dones a favor de la joventut cristiana i també secular, amb el propòsit de preservar-los de la infinitat d’influències negatives  que els allunyen del propòsit de Déu.

És una reconeguda intercessora en l’àmbit cristià evangèlic. Organitza i promou seminaris de pregària en diferent ciutats de l’Estat espanyol des dels anys noranta fins l’actualitat. Igualment imparteix xerrades i conferències que motivin a la vida d’oració del creient.

Ha tingut un significat ministeri pastoral a l’Hospitalet de Llobregat i a Esplugues de Llobregat, i en la fundació i el lideratge de diverses esglésies.

Forma part del Consell Pastoral de la l’Església Metropolitana de Barcelona Betània i és també coordinadora de l'Associació d’Ajuda Social Vida”, d’Esplugues de Llobregat.   

       
 
Sortir