BIOGRAFIA
       
 

Joan Gili

Nascut a Esparraguera, el 29 de juny de 1928, va ser una persona compromesa amb l’Evangeli des de la seva joventut. Com a membre de l’Església Evangèlica del carrer Terol 22, a la vil·la de Gràcia, va ser reconegut com a ancià. Les seves inquietuds el van portar a ocupar càrrecs de responsabilitat i lideratge a Juventud para Cristo (JPC) durant gairebé vint anys. Quan el Senyor el va cridar a dedicar-se a l’obra a temps complet, va deixat JPC i va fundar Evangelismo en Acción del qual en va ser el dirigent fins a la mort. La seva tasca va donar com a fruit la fundació d’esglésies arreu de l’estat.

La seva tasca tingué una dimensió internacional per la presentació que féu de l’obra evangèlica a les esglésies i organitzacions de Suïssa, Alemanya i Estats Units.

Entre altres activitats, va ser el primer director de l’espai televisiu concedit al poble evangèlic a TVE Tiempo de Creer i ho fou durant una dotzena d’anys. També fou fundador de diverses publicacions evangèliques i col·laborador en moltes d’altres.

Morí a Rivas (Madrid), el 13 de desembre de 2003.

 
       
 
Sortir