BIOGRAFIA
       
  John Michael Knox  
 

El 1989, després de 29 anys, va deixar una reeixida carrera com a científic mèdic i director del projecte d'un sistema informàtic de metge per complir amb la crida de Déu i entrar en el ministeri a temps complet.

De 1989 a 1995 va ser  pastor associat de l’“Elim Christian Fellowship” a Worthing, Regne Unit, i va ser ordenat per les Esglésies de l’Elim International Pentecostal el 1993.

El 1995 Déu va obrir la porta perquè John Michael Knox i la seva esposa Valerie vinguessin a Espanya com a missioners i treballar amb l'Església Evangèlica Elim Pentecostal. Durant els anys següents, va ser el responsable de la creació d'estructures dins de la denominació i ministrar a Figueres, Girona, Lleida, Bilbao, Xàbia i Benidorm.

L'any 2000, va ser nomenat president de la Federació Elim Pentecostal i  Pastor de l'Església Pentecostal Elim a Girona (el Centre Elim), on continua servint. L'església ha crescut d’uns  25 membres l'any 2000 a una mitjana d'assistència avui de prop de 200 assistents, inclosos els joves i els nens, i amb 3 "Punts de Missió" establerts a les comarques de Girona.

L'església també té dos membres del país que treballen com a missioners a Hondures, amb 80 nens de dia en una guarderia i 50 nens a Primària.

Des del 2004 fins ara ha estat membre de la Junta i tresorer de l’ "Associació de Ministres Evangèlics de Girona".

Del 2007 al 2010 va ser membre de la Coordinadora de la Fraternitat Pentecostal i Carismàtica d'Espanya.

       
  Sortir