BIOGRAFIA
       
  Narciso Núñez  
 

Va néixer a Valdepeñas (Ciudad Real) on cursà els seus primers estudis, sense poder continuar a causa de la Guerra Civil. De pares catòlics, és el seu avi Martín que influí en la seva vida, ja que de patit el portava a l'Escola Dominical.

 

Les circunstàncies fan traslladar la família durant un temps a Madrid, on els pares donen testimoni de l'Evangeli i quan, més tard, tornen a Valdepeñas són membres de l'Església Evangèlica de la ciutat.

 

Als 16 anys entra en contacte amb joves creients que es reuneixen a casa d'una missionera que tenia un orfenat, els quals més tard formen el Grup d'Esforç Cristià.

 

De jove accepta Jesús i porteriorment és batejat a Madrid, on fa el servei militar. Ocupa diverses responsabilitats evangèliques i a Valdepeñas col·labora en la pradicació a l'església i en la visita a diverses poblacions. En una d'elles és apedregat i en una altra els de la Joventut Catòlica el vollen tirar a un pou.

 

Més tard, per ampliar estudis marxa a Barcelona amb la seva pròpia família. Estudia en el Seminari Baptista, on obté la Diplomatura en Teologia i col·labora en les Esglésies Baptistes de Cerdanyola i La Nativitat (Terrassa). També ha estat pastor a l'Església Baptista del Redemptor (Sabadell) i a l'Església Evangèlica Baptista Nova Salem (Badalona).

 

Ha col·laborat en el Ministeri d'Evangelisme de la UEBE a Tarragona i Reus, d'on en va ser pastor, i posteriorment també al Prat de Llobregat, on es jubila. Tanmateix no deixa la predicació, ja que actualment és requerit amb freqüència a diverses esglésies de Catalunya.

       
  Sortir