BIOGRAFIA
       
  Rolf Lundström  
 

Nasqué al nord de Suècia el 10 de juliol de 1942, en el si d’una família evangèlica. El 1968 es casà amb Sònia i tingueren dos fills: Deborah i Tobies.

Cursà el seus estudis teològics a Estocolm, Suècia.

El 1972 Rolf i Sònia van arribar a Barcelona com a missioners, junt amb la filla Deborah, després d’haver servit com a missioners a Bolívia i com a pastors a Suècia. Posteriorment nasqué a Barcelona el seu fill Tobies.

Seguidament s’incorporaren a l’obra de l’Església Evangèlica de Vilapicina, de Barcelona, una església de la qual foren pastors durant 16 anys, fins que la responsabilitat fou entregada a un pastor del país.

Després del temps a l’Església de Vilapicina estigué col·laborant  a l’Església de la Bíblia Oberta a Sants com a co-pastor i assumí el càrrec de pastor de l’església durant l’any sabàtic del missioner i pastor nord-americà Dan Smith. Al retorn d’aquest últim seguí col·laborant amb ell i durant un temps amb el pastor Joan María Argudo.

El 1998 es van mudar a Vic, on resideixen actualment i on fundaren l’“Església Evangèlica Centre Cristià Victòria”.

El seu ministeri ha estat majoritàriament a Catalunya, però ha ministrat a diversos lloc d’Espanya, talment com a Suècia, Bolívia, Argentina, Brasil, Finlàndia i Noruega.

Durant els seus 40 anys en aquest país ha ajudar a establir noves esglésies, ha predicat en diverses ciutats i ha ensenyat en seminaris de lideratge i en escoles bíbliques. Durant anys formà part de la Junta del Centre de Rehabilitació Cristià “El Taller del Terrisser”. Actualment és membre de l’AMEC i de la COMEC.

El pastor Rolf i la seva esposa es van jubilar fa 5 anys, però segueixen actius en el ministeri de l’Església de Vic i predicant en altres esglésies. També és mentor d’alguns pastors i dirigents.

Els fills han seguit els passos dels seus pares en el ministeri. El seu gendre Curtis Peterson i la seva filla Deborah són actualment els pastors de l’Església, i el seu fill Tobies hi serveix en el lideratge.

El 2 de novembre del 2009 li fou concedit el títol de “Christian Degree of Doctor of Ministry in Theology” (Grau Cristià de Doctor del Ministeri en Teologia) del Harvest Ministry Seminary dels Estats Units.

       
  Sortir