BIOGRAFIA
       
 

Sebastián Rodríguez

Nascut a Albacete, el 5 de juliol de 1929, es va traslladar a Alacant per causa de la Guerra Civil. Allà va cursar estudis de Banca i Borsa. Als 18 anys coneix l’Evangeli a l’Església Evangèlica (IEE) d’aquella ciutat, ingressant com a membre el 25 de juny de 1950.

En una assemblea d’esforç cristià coneix la que havia de ser la seva dona i col·laboradora: Eunice Domingo. Es casen el 6 de gener de 1954 i al setembre es desplacen a Madrid per a fer estudis de teologia en el Seminario Evangélico Unido. En el tercer curs, les autoritats tanquen el seminari i es veuen obligats a marxar a Barcelona per finalitzar els estudis al Centro Evangélico de Formación Teológico, sota la direcció del Dr. Manuel Gutiérrez Marín. Més tard, amplia estudis a l’Institut Teològic de Bossey (Suïssa).

Va ser ordenat el 3 de maig de 1959 a la Iglesia del Espíritu Santo (Saragossa), on hi va ser fins el juny de 1966.

Cridat per l’Església Evangèlica de Sant Pau (Barcelona), en va assumir el seu pastoral al llarg de 30 anys.

A més de la tasca pastoral, ha exercit altres responsabilitats dins la Iglesia Evangélica Española i l’Església Evangèlica de Catalunya, a banda de l’ensenyament de religió a l’Escola Suïssa de Barcelona.

Gràcies a l’eficaç col.laboració de la seva esposa, ser pare de tres fills i tres filles no li ha impedit viatjar, per atendre qüestions ministerials, a França, Holanda, Suïssa, Alemanya, Estats Units i Austràlia.

Des de la seva jubilació ha iniciat una nova etapa com a escriptor.

 
       
 
Sortir