bloc

Aquest apartat és realment un apartat més de la nostra pàgina web, però la diferència amb la resta de pàgines és que se centra a mostrar principalment articles d’opinió.

Ventijol suau

Salvador Villar, mariner en aigües noves

El testimoniatge d’una fe en Jesús, el camí d’un mariner en aigües noves i amb una alegria que omple la vida. Així s’ha volgut explicar el Salvador Villar a si mateix.

Donem gràcies a Déu perquè ha fet possible que el Salvori hagi sigut com ha sigut.

Llegir més »
Article Opinió

Hi-Yo, Silver, away!

[…] vivim a la zona geogràfica d’Europa més secularitzada. Això vol dir que vivim al lloc on més gent va perdre l’interès per Jesús i el seu missatge. I si a això li afegim que cada Església treballa per a la seva petita parcel·la, sense comptar amb l’altre, ens trobem amb la paradoxa que tot el nostre esforç és com voler omplir d’aigua cistelles de vímet.

Llegir més »
Article Opinió

CONSELLS PRÀCTICS PER A PASTORS I MEMBRES D’ESGLÉSIES

Sempre és d’agrair a Déu poder gaudir de l’acompanyament espiritual de bons pastors, que exerceixen bé el seu ministeri. Però hem de tenir en compte que els pastors són persones de carn i ossos i també tenen les seves limitacions […] per molt eficients que siguin […] Mai no és dolent sotmetre’s a una crítica constructiva i al bon judici de persones que ens estimen.

Llegir més »
Article Opinió

UN FLAIX SOBRE EL PECAT

[…] la seqüència del pecat, que es produeix de forma larvada en el nostre cor carnal i sinuosament va seduint-nos fins a quedar atrapats en pensaments que conclouen en pecats que acaben curtcircuitant la nostra preciosa comunió amb Déu quan ens deixem arrossegar pel corrent d’aquest món. […] Gràcies a Déu estem dotats del gran recurs diví que és la beneïda presència de l’Esperit Sant en nosaltres que ens ajuda en les nostres debilitats i també ens dona esperança el mateix Senyor a través de les Escriptures…

Llegir més »
Article Opinió

EL CEL PROMÈS

El Cel és senzillament l’eternitat perfecta. El Déu Totpoderós viu al cel, un lloc més enllà del vast Univers i de totes les galàxies existents. Quan orem el Parenostre demanant-li a Déu que vingui el seu Regne a la terra i que es faci la seva voluntat a la terra com es fa al Cel, em fa pensar en una intensa alhora que harmoniosa activitat celestial (això és el que alguns anomenen la utopia perfecta); aquesta és una simple deducció del que el mateix Jesús ens va ensenyar a propòsit del valor quotidià de l’oració.

Llegir més »
Article Opinió

AVUI, DEMÀ I SEMPRE ÉS NADAL

Gaudim del que és essencial i compartim amb més raó que ningú, el veritable esperit i el meravellós missatge del Veritable Nadal. […] Hi ha un punt de vista que és absolutament inapel·lable i és que «Aquella Llum Vertadera, que il·lumina tot home (Jesús) venia a aquest món» i aquest grandiós esdeveniment sempre cal celebrar-ho.

Llegir més »
Ventijol suau

El CEC aplega prop de 300 líders en el IV Congrés

El repte del IV Congrés era evident: com mobilitzar el lideratge protestant després de la pandèmia i com mobilitzar-lo al voltant d’un projecte de cooperació.
Fins fa un tres i no res, la majoria d’Esglésies i de Comunitats Locals hem treballat per organitzar activitats que fossin un reclam per presentar l’evangeli de Jesús.

Llegir més »
Article Opinió

EL PODER REDEMPTOR DE L’ESGLÉSIA

La redempció de Crist a la creu és una redempció còsmica, a més de salvar la raça humana d’una terrible condemnació per mitjà de la fe en la seva obra expiatòria, aconsegueix la reconciliació de totes les coses, les que hi ha al cel i a la terra.

Llegir més »
Article Opinió

L’alegria de ser cristià

Més de mig segle després del meu descobriment personal d’una vida nova en Crist, em torno a reafirmar en allò que considero l’autèntica festa de la vida en tota la seva plenitud; estic parlant de la joia de ser cristià. És molt lamentable que la definició de la paraula cristià s’hagi devaluat tant a través dels temps, quan el seu significat original i més primari descrivia els deixebles que exemplificaven el Crist mateix en la seva manera de viure.

Llegir més »
Article Opinió

Salvem al món per l’amor de Déu!

El Mestre ens recorda, encara que no ho sembli “que els camps ja estan blancs per a la sega, amics”; per tant, em permeto fer una crida urgent, en el Nom del Senyor, a tot el poble de Déu: “Segadors a segar la collita que se’ns acosta.

Llegir més »

Donatius

Introdueix el teu correu electrònic i et farem arribar les dades bancàries i les instruccions per fer el teu donatiu per transferència.