bloc

Aquest apartat és realment un apartat més de la nostra pàgina web, però la diferència amb la resta de pàgines és que se centra a mostrar principalment articles d’opinió.

Article Opinió

EL PODER REDEMPTOR DE L’ESGLÉSIA

La redempció de Crist a la creu és una redempció còsmica, a més de salvar la raça humana d’una terrible condemnació per mitjà de la fe en la seva obra expiatòria, aconsegueix la reconciliació de totes les coses, les que hi ha al cel i a la terra.

Llegir més »
Article Opinió

L’alegria de ser cristià

Més de mig segle després del meu descobriment personal d’una vida nova en Crist, em torno a reafirmar en allò que considero l’autèntica festa de la vida en tota la seva plenitud; estic parlant de la joia de ser cristià. És molt lamentable que la definició de la paraula cristià s’hagi devaluat tant a través dels temps, quan el seu significat original i més primari descrivia els deixebles que exemplificaven el Crist mateix en la seva manera de viure.

Llegir més »
Article Opinió

Salvem al món per l’amor de Déu!

El Mestre ens recorda, encara que no ho sembli “que els camps ja estan blancs per a la sega, amics”; per tant, em permeto fer una crida urgent, en el Nom del Senyor, a tot el poble de Déu: “Segadors a segar la collita que se’ns acosta.

Llegir més »
Article Opinió

Vivint un estiu espiritualment refrescant

L’estiu és un temps bonic i desenfadat en molts aspectes, però també és un temps espiritualment perillós, amb cartells imaginaris a tot arreu, de llicència per pecar a dojo. En llenguatge popular i periodístic, aquests perills els podríem definir com les serps verinoses de l’estiu.

Llegir més »
Article Opinió

No deixem de congregar-nos…

No podem desistir ni de bon tros, de conviccions tan importants i significatives com és, la de la principal reunió setmanal dels cristians confessos.

Llegir més »
Article Opinió

Per què soc pastor evangèlic

Quan era molt jove, em van elegir i nomenar ancià per formar part d’un presbiteri a principis dels anys vuitanta en una nova església de Barcelona, la meva ciutat natal.

Llegir més »

Donatius

Introdueix el teu correu electrònic i et farem arribar les dades bancàries i les instruccions per fer el teu donatiu per transferència.