Entitats de «dignitat»

Les entitats protestants de Catalunya exerceixen una tasca imprescindible en l’àmbit social, oferint ajuda i suport a aquells que més ho necessiten. La seva passió i dedicació es reflecteixen en cada acció, ja que tot el que fan, ho fan amb el cor i pel Senyor.

Les entitats de DIGNITAT treballen unides per potenciar el seu impacte i testimoni de l’amor de Déu. Convidem a tothom a conèixer-les, a col·laborar amb elles i a ser part d’aquest moviment que busca fer una diferència real a la nostra societat.

Entitats

Exercit de Salvació

L’Exèrcit de Salvació és un moviment internacional, religiós i de caritat amb un sistema distintivament militar en la seva estructura i organització. La seva missió és predicar l’Evangeli de Jesús i tractar de cobrir les necessitats humanes en nom seu, sense cap discriminació.

Llegir més »
Entitats

EMSIMISION

EMSIMISION, una organització que agrupa persones que comparteixen la inquietud de col·laboraren accions humanitàries a països de pobresa extrema, a través del voluntariat i l’acció professional.

Llegir més »
Entitats

Grup Nova Vida

El Grup Nova Vida és una entitat compromesa que, des del 1987, fusiona la difusió de l’Evangeli amb l’atenció solidària als necessitats a Barcelona, tot renovant vides amb amor i servei.

Llegir més »
Entitats

Iniciatives Solidàries

Iniciatives Solidàries, és una entitat amb una base cristiana, que lluita per a la inclusió de les persones vulnerables mitjançant l’educació, l’acompanyament i la preparació per al món laboral. Ofereix ajuda a les persones més necessitades i promou el creixement personal a través d’activitats diverses.

Llegir més »

Donatius

Introdueix el teu correu electrònic i et farem arribar les dades bancàries i les instruccions per fer el teu donatiu per transferència.