Colabora

L’objectiu final de tots els ministeris i departaments que tenim en el CEC és ser de benedicció i per això convidem a tots a fer-lo seu, a viure-ho com a propi, a millorar-lo amb les seves aportacions i a construir, entre tots i totes, aquesta part del regne de Déu que ens ha estat encomanada.

Pregant

Amb l'ajut també de les vostres oracions. Així la gràcia que haurem obtingut per la pregària de moltes persones farà que molts donin gràcies per nosaltres.
(2a Corintis 1:11)

Voluntari (fixe o puntual)

Hi ha molts ministeris dins el CEC que necessiten a germans i germanes disposats a servir al Senyor.

Econòmicament

Des d'aquí volem agrair al Senyor que ha posat en el cor d'algunes persones el fet de recolzar amb aportacions econòmiques fixes o puntuals i que ens ajuden a poder sostenir tots els ministeris i l'oficina tècnica.

Talents

Posa els teus dons o talents al servei de les esglésies. Explica'ns quina és la teva habilitat o el teu do: Fotografia /Vídeo / Disseny / Música / Escriptura / Ensenyança / Teatre / Esport /Etc.

Voluntariat per anar i anunciar les bones notícies de salvació en els centres penitenciaris de tot Catalunya. (estava malalt, i em vau visitar; era a la presó, i vinguéreu a veure’m. Mt.25:36)

Anar als hospitals per fer un acompanyament a les persones que estan patint per una malaltia.

La Pastoral a TV3 (vídeo)

Voluntariat social i ajudar amb la coordinació a les entitats socials evangèliques i a les diaconies d’acció social de les esglésies.

El programa Evangèlic de TV3 necessita col·laboradors.

Si t’agrada la comunicació escrita i/o recopilar l’actualitat evangèlica, aquest és el teu departament.

Si ets mestre pots accedir al curs per poder impartir l’ensenyament de la religió evangèlica a les escoles de Catalunya).

Des de 1981 hem acumulat molta historia i necessitem posar-la amb ordre.

Informació sobre el voluntariat

com puc fer les meves aportacions?

Los donativos pueden ser puntuales o fijos. Pueden ser para un ministerio concreto o para los gastos generales que nuestra labor genera.

Pots fer una aportació fixe o puntual pots fer-ho mitjançant un ingrés o transferència bancària. Fes clic per rebre més informació.

Bizum

Pròximament podràs col·laborar amb nosaltres de la manera més fàcil i ràpida fent el teu donatiu per BIZUM.

es_ESESP

Donativos

Introduce tu correo electrónico y te haremos llegar los datos bancarios y las instrucciones para hacer tu donativo por transferencia.