Beneïts per Beneir

“Déu és el nostre castell de refugi, un defensor ferm en hores de perill. No temem res quan se somou la terra, quan les muntanyes trontollen dins els mars…” (Salm 46: 1-2)

Benvolgudes esglésies, germans i germanes el Senyor sigui amb vosaltres.

Enmig d’aquesta pandèmia del Covid-19, amb els hospitals saturats de malalts, els professionals sanitaris desbordats i esgotats, la manca de recursos obligant a aplicar criteris de decisió no desitjables, persones confinades a casa que no poden ni tan sols anar a acomiadar-se dels seus familiars que acaben de morir, ens trobem immersos en una realitat que no podíem preveure fa unes setmanes.

Al dolor de la pèrdua d’un esser estimat, se suma la impotència de no haver-se pogut acomiadar d’ell o d’ella, el pare, la mare, un germà o germana, l’avi o l’àvia, i ho han de viure i pair-ho en la distància, gairebé en solitud.

Així es troben alguns dels nostres germans i germanes que han viscut alguna d’aquestes experiències en els darrers dies.

No tenim paraules per consolar-vos; no en tenim.

Sols us podem dir que us estimem i us estimem en el Senyor i que el Senyor Jesús ens ha fet família, ens ha fet germans i germanes i que volem estar al vostre costat i acompanyar-vos com a mínim amb la pregària, demanant al Senyor que sigui Ell qui us doni a tots i totes consol, pau i esperança.

Com a Consell Evangèlic de Catalunya i des del Departament de Pastoral Hospitalària Protestant ens hem posat a disposició de la Conselleria de Salut i Institucions sanitàries, de l’Hospital Evangèlic i ara ens posem a disposició de les esglésies per a donar suport a totes aquelles persones que ho necessitin, membres d’església, familiars, etc. Podeu contactar amb l’oficina tècnica del CEC, cec@josemariap.sg-host.com qui derivarà la petició a la demarcació corresponent.

La infraestructura del Departament de Pastoral Hospitalària Protestant ens permet donar aquest servei a les quatre demarcacions de Catalunya mitjançant els coordinadors territorials i la xarxa d’agents pastorals hospitalaris que han estat formats de manera adient per servir en aquest ministeri, els quals estan esperant poder ser útils al Senyor i a les persones, ara més que mai.

“Veniu a mi tots els qui esteu cansats i afeixugats, i jo us faré reposar.” (Evangeli de Mateu, 11:28)

A Déu sigui la Glòria,

Pastora M. Dolors Taengua i Sunyer
Directora Departament Pastoral Hospitalària Protestant
CEC

es_ESESP

Donativos

Introduce tu correo electrónico y te haremos llegar los datos bancarios y las instrucciones para hacer tu donativo por transferencia.