El Nou Hospital Evangèlic lluita contra el Covid-19

Enmig de la pandèmia que estem vivint, els cristians hem de seguir brillant. Glòria a Déu pels dons dins les nostres comunitats i perquè tenim la possibilitat de seguir-nos reunint de forma online. El treball i el testimoniatge que estan fent les comunitats en aquests moments és encomiable.

Un altre lloc de testimoniatge cristià amb més de 140 anys d’existència, és el Nhe que ara està lluitant contra el Covid-19 ajudant així a descarregar a alguns hospitals de l’àrea metropolitana de Barcelona. Per seguir brillant, el Nhe fa una crida a infermers/as i auxiliars d’infermeria que estiguin disponibles a treballar amb ells, ja que estan desbordats. També fa una crida a l’oració del poble evangèlic perquè el Senyor els doni saviesa i fortalesa perquè el nostre hospital pugui continuar sent una llum enmig de la foscor de la pandèmia.

Des del departament de la Pastoral Hospitalària Protestant del CEC, ens hem posat a disposició del Nhe a través de Josuè Garrigós, president del Nou hospital evangèlic.

Després de rebre un comunicat per escrit i una nota de veu que ens parla de les dificultats que esteu tenint en aquests dies tan complicats, les preguntes que segurament sorgeixen, de part de tot el poble evangèlic, i que volem fer-les al president del Nhe són:

Dr. Garrigós, tot i no deixant de pregar, volem saber si hi ha alguna manera més de col·laborar amb vosaltres.

A banda del personal sanitari esmentat, tenim necessitat de bates, mascaretes i guants.
Una altra cosa que ajuda a aquells pacients que no tenen mòbils amb videocàmera, puguin a més de parlar, veure als seus familiars és si algú pot aportar alguna tablet, és quelcom molt pràctic..

Hi ha possibilitat de col·laborar de manera voluntària, si no som professionals de l’àmbit de la sanitat? O és necessari tenir alguna titulació?

Tenim un grup de voluntariat que fa tasques d’acompanyament i que funciona de forma quotidiana.

– Aportacions econòmiques? Hi ha algun número de compte per si alguna persona volgués fer un donatiu?

Entrant a la nostre web nouhospitalevangelic.com hi ha un apartat on es poden fer aportacions econòmiques. També, Sociedad Bíblica ha llençat una campanya per generar recursos per al nostre hospital. 

Ens agradaria ser d’ajuda, i també els germans que ens segueixen a través del nostre butlletí digital, veiessin de quina manera poden ser útils en aquesta labor tan important.

Agraeixo el seu temps, els seus suggeriments, i com no, la tasca tan important que esteu portant a terme tots els sanitaris d’arreu del territori.

Volem fer córrer la veu per aixecar junts un clam al nostre Déu. Sabem que ens escolta, i romandrem confiats en Ell.

es_ESESP

Donativos

Introduce tu correo electrónico y te haremos llegar los datos bancarios y las instrucciones para hacer tu donativo por transferencia.