PLANTACIÓ D'ESGLÉSIES

El CEC posa a disposició de les esglésies els recursos dels que disposa per a impulsar i recolzar la plantació de noves esglésies a Catalunya.

M4 Catalunya

La visió de M4 Catalunya és veure un moviment de Déu al nostre país on cada ciutat o poble sense testimoni de Jesús, vegi néixer una nova comunitat evangèlica.​

La Lanzadera

La Lanzadera és una pista de formació dinàmica, un espai perquè la gent jove pugui aprendre a impulsar i dirigir grups petits. Llença't en un estil de vida de deixebles, formant en altres el que Déu està formant en tu.

M4 Ready

M4Ready és un curs de formació en línia per a líders més joves d’esglésies que tenen el potencial de plantar, dirigir i multiplicar esglésies al seu país.

Exponential

Una trobada anual a nivell europeu per aprendre els uns dels altres i per conèixer el progrés de l’Església.

Christ Together

A través de la col·laboració, volem veure deixebles mobilitzats, emergir noves congregacions per satisfer necessitats físiques i espirituals, i veure a l'Església en unitat.

Caminada de Pregària

Les caminades pretenen impulsar que, sota la direcció dels pastors, a aquelles ciutats i poblacions que ho vulguin, cada segon dissabte de mes a les 11.00 del matí es promogui una caminada per pregar per les ciutats i pobles on vivim.

La Plaça Catalunya

Una trobada anual a nivell de Catalunya per trobar formes col·laboratives per desenvolupar projectes concrets.

Trobades Ministerials

Un espai oberts al lideratge on poder plantejar dubtes i preguntes sobre com poden empoderar el seu ministeri.
caCAT

Donatius

Introdueix el teu correu electrònic i et farem arribar les dades bancàries i les instruccions per fer el teu donatiu per transferència.